Vikend drvene kuce su investicija!

Određena istraživanja ukazuju na to da je ulaganje u izgradnju etno sela strateški veoma isplativ poduhvat. Postoji mnogo razloga koji objašnjavaju zašto je ulaganje u etno sela jedna od najvećih investicija današnjice, a mi ovde ukazujemo na nekoliko najbitnijih!

Rastuća potražnja za kulturnim turizmom
Etno sela svojom kulturom, tradicijom i nasleđem privlače sve više turista, pa je baš ovaj vid turizma u konstantnom porastu. Svakodnevno, sve više ljudi odlučuje da odmor provede upravo u etno selima.

Kontinuirano stvaranje prihoda
Etno sela su turistički kompleksi koji ne zavise od doba godine ili godišnjih odmora. Bolje rečeno, u pitanju su kompleksi koji su posećeni tokom cele godine, tokom vikenda ili dužih godišnjih odmora. Prednost ovakvih turističkih destinacija jeste upravo kontinuirano stvaranje prihoda!

Jedinstvena prodajna ponuda
Etno sela se na turističkom tržištu posebno izdvajaju kao autentično i posebno iskustvo, što ih razdvaja od već standardnih turističkih destinacija.

Brz povrat uloženih sredstava
U proseku, noć u etno selima naplaćuje se od 60 do 300e, što garantuje brz povrat uloženih sredstava u izgradnju i pokretanje ovakvih turističkih kompleksa.

Održiv razvoj turizma
Izgradnja eko naselja može doprineti odgovornoj turističkoj praksi. Drvene kuce u eko naseljima izgrađene su od prirodnih i dugovečnih materijala što doprinosi očuvanju životne sredine. Takođe, baš ova eko naselja privući ekološki svesne turiste i poboljšati dugoročnu održivost i uspeh investicije.

Dodatni izvor prihoda
Pored drvene kuce za iznajmljivanje, možete investirati i u druge objekte od drveta, koje kasnije možete pretvoriti u muzeje, restorane, i druge kulturne etno objekte.

Ulaganjem u izgradnju etno sela, imate priliku da stvorite kulturno održivo obeležje koje će pored očuvanja tradicije i običaja, donositi konstantan priliv novca.

Forest tim je i ranije radio na projektima turističkih eko naselja, a neke od tih projekata prikazali smo u ovom postu.
Zato, ako i Vi vidite potencijal u ovoj dugoročno isplativnoj investiciji, kontaktirajte nas za još značajnih informacija.

Vaš Forest!